Intrebari frecvente

Incheiem impreuna un contract (Contract cadru) cu termen de plata de 30 de zile insa poti achita comanda ta cand e gata.
Plata poate fi facuta cu ordin de plata la termenul stabilit prin contract sau cu un instrument de plata completat la livrare care sa fie scadent in cele 30 de zile contractuale.

Totul începe cu cererea ta de oferta.
Ne spui care sunt cerintele tale, iar noi construim un pachet de servicii care sa ti se potriveasca si iti oferim un pret avantajos.
Daca accepti oferta noastra, urmeaza comanda ta ferma si confirmarea ca materialele sunt bune de print.
Apoi, la termenul pe care l-am stabilit impreuna, primesti produsele si achiti comanda imediat sau la termenul stabilit.

Cautam mereu solutii originale pentru proiectele clientilor nostri si livram toate comenzile cu seriozitate si promptitudine.

Pentru a-ti putea oferi o cotatie cat mai corecta trebuie sa stim exact cum vrei sa arate produsele tale finale.
De aceea te vom ruga sa ne dai cat mai multe detalii in legatura cu ele: format (inchis si defasurat), suport, tipar, finisari, formatul fisierului.

Putem sa printam cat de mult sau de putin vrei tu, insa nu putem sa printam mai putin de o bucata.

Inca nu am aflat care e cel mai mare numar de printuri pe care putem sa le facem pentru ca din tiparele noastre ies din ce in ce mai multe produse in fiecare zi.
Insa te rugam sa ne provoci.

Pentru ca suntem experti.
Asta inseamna ca produsele tale vor fi de calitate superioara, iar costurile vor fi chiar mai mici decat daca ai printa in-house.
Si, desigur, putem sa realizam si materiale pe care nu le poti printa singur (plicuri, pungi, mape, cutii, printuri de dimensiuni mari etc.)

Da, comenzile mari beneficiaza de reduceri de pret. Si la fel si comenzile care se repeta.

Fiecare client si fiecare proiect este unic.
De aceea cautam solutii personalizate pentru fiecare.
Asta inseamna ca iti dedicam toata atentia noastra si ca obtii cele mai avantajoase preturi pentru tiparirea produselor tale.

Dupa ce produsele tale sunt printate, finisate si impachetate le putem livra oriunde doresti.
Livrarea poate fi facuta de catre noi (cu masinile noastre) sau prin firme de curierat rapid, in functie de comanda, sau se pot ridica de catre client, direct de la punctul nostru de lucru.

Pentru intocmirea facturii avem nevoie de numele proiectului printat, cantitatea, valoarea totala a acestuia si termenul de plata stabilit impreuna.

Daca iti anulezi comanda inainte ca noi sa incepem productia de print, nu trebuie sa platesti nimic. Insa daca noi am inceput deja sa lucram la produsele tale, vei plati costurile productiei pana la acel moment, daca nu este prevazut altfel in contract.

Siguranta si confidentialitatea datelor si materialelor tale date spre print sunt respectate cu cea mai mare strictete.

Raspundem solicitarilor tale in mai putin de o zi.